U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Stijlvol wonen op het dorpsplein van Kinrooi!

Residentie MiRo

8 luxueuze BEN-appartementen op een toplocatie op het fraaie dorpsplein te Kinrooi!
Residentie MiRo - Johan Telen Vastgoed

Algemene informatie

Dit hoogwaardig nieuwbouwproject van 8 eenheden is gelegen op het Dorpsplein in Kinrooi. Deze residentie bevindt zich op een A-locatie midden in het centrum nabij supermarkten, horecagelegenheden, openbare bibliotheek, enzoverder. Ondanks dat deze residentie zich midden in het centrum van Kinrooi bevindt, is de rust zeker niet ver te zoeken.

Dit nieuwbouwproject wordt gekenmerkt door een moderne architectuur en wordt afgewerkt met duurzame, kwaliteitsvolle materialen. Er zijn verschillende afwerkingsmogelijkheden voor de appartementen, deze zijn steeds te kiezen door de koper. Op deze manier kan elk appartement naar eigen smaak afgewerkt worden. Een groot pluspunt van dit nieuwbouwproject is dat alle appartementen BEN-appartementen zijn. Dit wil zeggen dat elk appartement Bijna Energie Neutraal is en dat ze dus weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water.

Residentie MiRo - Johan Telen Vastgoed
Residentie MiRo - Johan Telen Vastgoed

Beschrijving

Residentie MiRo omvat 2 gelijkvloerse appartementen, 3 appartementen op de eerste verdieping en dan ook nog 3 appartementen op de tweede verdieping. Bovendien beschikt elk appartement over één of meerdere terrassen, een ondergrondse autostandplaats en een private berging. Verder is er een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig en wordt er in dit project een personenlift voorzien.

Bekijk gerust de plannen en details per appartement. Indien u verdere vragen of interesse heeft kan u altijd vrijblijvend langskomen op ons kantoor of op voorhand een afspraak maken.

Wij staan u graag te woord!

Residentie MiRo - Johan Telen Vastgoed

Stijlvol wonen op het dorpsplein van Kinrooi!

Residentie MiRo

Ruime 2-slaapkamer appartementen met een uiterst hoogwaardige afwerking.
Residentie MiRo - Johan Telen Vastgoed